skip to Main Content
Centrum voor Effectieve Intuïtie's
Partner Programma

Jij promoot, wij belonen

Wat is ons Partner Programma?

Centrum voor Effectieve Intuïtie werkt graag samen met partners die onze programma’s en workshops promoten onder hun volgers of doelgroep en op die manier een win-win te creëren.

Jij promoot en voor gerealiseerde en betaalde inschrijvingen, belonen wij je met een leuke commissie.

Daarbij ondersteunen we daar waar nodig met materialen en informatie.

Hoe werkt het?

Lees allereerst eens de veelgestelde vragen hieronder door. Dat geeft je al een idee hoe ons Partner Programma eruit ziet en hoe het werkt.

Vervolgens kun je je aanmelden via het formulier op de volgende pagina: http://ontwikkel.effectieveintuitie.nl/partner-dashboard/. Je moet daarvoor eerst een gratis account aanmaken.

We beoordelen je aanvraag binnen 2 werkdagen. Daarna kun je aan de slag.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je belangrijkste informatie over ons Partner Programma.

Lees de informatie rustig door en mocht je vragen hebben aarzel dan niet via onderstaand contactformulier deze te stellen. (Alleen via dit contactformulier komt de vraag bij de juiste persoon terecht.)

Wat is de commissie die ik kan verdienen?

We hanteren verschillende commissies.

Voor programma’s die grotendeels op locatie worden gegeven hanteren we een commissie van 10%. Simpelweg omdat de kosten van een dergelijk programma hoger zijn i.v.m. zaalhuur.

Voor programma’s die volledig online zijn hanteren we een commissie van 30%.

Kan iedereen partner worden?

Wij beoordelen iedere aanvraag. Wat we daarbij belangrijk vinden zijn de volgende punten:

  • Ervaring met Affiliate of Performance Based Marketing
  • De uitstraling en integriteit van jouw Brand en/of persoon
  • Hoe jouw doelgroep of volgers eruit zien
  • Of de jouw Brand bij het onze past
  • En we kijken naar je media en volgers

We vinden enthousiasme belangrijker dan ervaring en hoge aantallen volgers, maar enige kennis van Affiliate of Performance Based Marketing is wel handig.

Wat voor programma's hebben jullie?

Je kunt meer lezen over onze programma’s op onze website. De belangrijkste programma’s zijn de volgende:

  • De meerjarige opleiding Intuïtie Practitioner. Deelnemers kunnen er ieder jaar voor kiezen om door te gaan. Het volledig afmaken van deze opleiding is dus niet verplicht. De commissie is alleen van toepassing op het eerste jaar.
  • Er zijn 3 workshops: Intuïtieactivering & Zelfbescherming, Inner Healing, Intuïtieve Stresspreventie. De laatste twee zijn volledig online.
  • Er is een videoserie Transform Your Life met 33 lessen over verschillende onderwerpen.

Voor wie zijn jullie programma's?

Zoals onze naam als zegt helpen wij mensen bij de ontwikkeling van hun intuïtie. Daarbij hoort ook het leren hoe je jezelf moet beschermen tegen al die prikkels die een sterke intuïtie met zich mee brengt. Daarom zijn onze programma’s bijvoorbeeld heel geschikt voor HSP-ers.

HSP-ers zijn personen die hoogsensitief zijn. Ongeveer 1 op de 5 mensen is hoogsensitief.

Mensen met ADHD zijn per definitie hoogsensitief. Van alle hoogbegaafden is ongeveer 25% ook hoogsensitief.

Maar ook niet hoogsensitieven kunnen hun intuïtie ontwikkelen en dat bijvoorbeeld toe passen in werk of privé. Een groot deel van onze cursisten zijn coaches of equivalent. Of werken in een (para)medisch beroep.

Een andere belangrijk groep zijn die personen die een interesse hebben in spiritualiteit. Centrum voor Effectieve Intuïtie staat voor een praktische invulling van spiritualiteit.

Zijn er regels waar ik me aan moet houden?

Wij hebben Partner Programma Voorwaarden waar je je aan moet houden. Enerzijds zodat we ons merk kunnen beschermen en anderzijds zodat het voor iedereen duidelijk is wat is toegestaan en wat niet.

Bieden jullie hulp en ondersteuning?

Ja, wij willen je actief ondersteunen zodat jij onze programma’s onder jouw volgers en audience kunt promoten. Je hebt een aanspreekpunt waar je met je vragen terecht kunt en in de Partner Programma omgeving stellen we assets tot je beschikking die je kunt gebruiken.

Is meedoen aan het Partner Programma vrijblijvend?

Uiteindelijk is de inspanning die je verricht jouw verantwoordelijkheid. Doe je het goed dan bestaat er de mogelijkheid om hogere commissiepercentages toegewezen te krijgen.

Is er weinig activiteit op jouw account dan zullen we je ondersteunen bij de activering. Mocht dat niet tot verbetering leiden dan kunnen we besluiten de samenwerking te beëindigen.

Back To Top