skip to Main Content
Programma:
Transcending Consciousness

Groei naar het volgend niveau van bewustzijn

Groei naar het volgend niveau van bewustzijn

Het Transcending Consciousness Programma ondersteunt en stimuleert jouw transformatie naar een volgende dimensie. Het geeft tegelijkertijd rust en overzicht, stevigheid, krachtiger inzicht en bewustzijn en speelt daarmee precies in op wat deze tijd van je vraagt!

Zoals je weet zitten we wereldwijd in een enorme transitie. De transformerende energie die dit in beweging zet is al vele jaren voelbaar.

We zitten als het ware aan het begin van een hele grote golf belangrijke veranderingen.

Het zal steeds waardevoller blijken te zijn om vanuit een rustige kern jezelf te verbinden met de nieuwe voedende energieën en dimensies die er zijn. Om zo niet alleen een basis te maken in jezelf, zodat je kunt dealen met de onrust, angst, spanning, verwarring, chaos in jezelf en om je heen. Maar ook om dit te kunnen omzetten in nieuwe mogelijkheden, heling, creativiteit, liefde, ruimer kijken dan je ooit eerder deed .

Ook weten wat jouw “calling” is, het diepe verlangen vanuit je Ziel om hier nu te zijn in tijd en ruimte en je daar meer mee te verbinden geeft meer kracht en stevigheid en een duidelijker focus naar de toekomst.

Ook dit zal uitgebreid aan bod komen in deze vernieuwde Trancending Consciousness. Het concept is hetzelfde, jou dichter bij je Bron brengen en op gegronde manier in contact met de nieuwe dimensies die er zijn. Maar de tijd veranderd en wat vorige keer nodig en behulpzaam was om meer in jezelf te komen en de meeste diepe ervaringen te kunnen hebben, is nu weer anders.

Transcending Consciousness

Vandaar een heel vernieuwde Transcending Consciousness Programma speciaal voor diegenen die het 3e of 4e jaar hebben afgerond. Huidige of oud-deelnemers aan Transcending Consciousness zijn ook weer van harte welkom om mee te doen.

Omdat alle deelnemers al veel kennis hebben van energie en dat ook toepassen, zorgt dat voor een hele krachtige groepsenergie. Dat zorgt ervoor dat ik meer kan geven in de theorie en oefeningen, wat weer de individuele ontwikkeling ten goede komt. De training geeft een enorme verdieping in alles wat je al geleerd en gedaan hebt. Het is indrukwekkend hoe veel meer potentieel er in ieders energie zit als je (jij dus Lezer), het op de juiste manier weet aan te raken en te gronden.

Transcending Consciousness start op 7 oktober a.s. en bestaat uit 8 modules.

Wat leer je precies:

 • Hoe de transformatie om je heen je innerlijke transformatie raakt en hoe je de energie daarvan kunt gebruiken voor je persoonlijke en spirituele groei.
 • Hoe je bewust contact kunt maken met deze nieuwe frequenties. En hoe je de heling en veranderingen die deze brengen, niet alleen energetisch maar ook praktisch toe laat.
 • Nieuwe manieren om jezelf energetisch te ondersteunen, wat nodig is om te transformeren naar volgend niveau.
 • Dat nieuwe dimensies zichtbaar worden en toepasbaar zijn in alles wat je doet.

Vervolg je intuïtie-ontwikkeling en leer/zorg dat je jezelf leert kennen op een dieper niveau!

Wat kan je verwachten op een lesavond?

De sessies worden gevuld met onder andere energetische bewustwordings- en transformatieoefeningen. Je krijgt theorie over de chakra’s in de nieuwe tijd. We doen gezamenlijke meditaties en je krijgt praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan en toe te passen in je dagelijkse leven.

Ook is er aandacht voor het individuele veranderproces en hoe om te gaan met de veranderingen om ons heen. Zodat je steeds beter in staat bent om de kracht die loskomt bij dit veranderproces te gebruiken of om te zetten voor constructieve groei en ontwikkeling.

Zowel oefeningen, meditaties en theorie zijn bedoeld om een dieper inzicht en een nieuwe manier van waarnemen te stimuleren.

Let's get started:

Het programma is volledig online. We starten op 7 oktober en het is verdeeld over 8 lesavonden van 19.30 tot 22.00.

 • 7 oktober 2022
 • 4 november
 • 25 november
 • 9 december
 • 6 januari 2023
 • 27 januari
 • 17 februari
 • 31 maart

Investering

Deze 8-delige Masterclass bedraagt € 899 of kan in 4 gelijke termijnen betaald worden; een aanbetaling en dan 3 termijnen.

De Early Bird korting kent geen termijnbetalingsoptie en is geldig tot en met 26 augustus.

Ben je er klaar voor?

Krijg begrip en grip op de veranderingen om ons heen en leer op dieper niveau beseffen waar jouw chakra’s of bewustzijnsniveaus voor staan!

€ 200 Early Bird Korting tot 26 augustus 2022!

Back To Top