skip to Main Content

 

 

‘De praktische kracht weten van je intuïtie en daarnaar handelen is een life changing experience.’
-Annette van den Berg

Gebaseerd op het werk van Carolina Bont

Ontwerp zonder titel (8)
Carolina's boeken (1)

Meerjarige opleiding: Intuïtie Practitioner

Intuïtieve ontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling. Je intuïtie is een uniek instrument. Tijdens de opleiding leer je om jouw intuïtie te ontwikkelen, zodat je dit praktisch kunt inzetten tijdens je werk en in je dagelijks leven. Je kunt daarbij denken aan zelfkennis, zelfbescherming, communicatie, energetisch waarnemen en lichamelijk welzijn. Dit en meer ga je zelf onderzoeken met gelijkgestemde cursisten en met persoonlijke begeleiding van de docent.

1-daagse training:
Intuïtie & Hoogsensitiviteit

Vaak ervaren mensen hun hoogsensitiviteit meer als een last dan als een kracht. Tijdens de 1-daagse training Intuïtie en Hoogsensitiviteit leer je om de kracht en kwaliteiten van jouw gevoeligheid te ontdekken en ervaren. Je wordt je bewust van de positieve werking ervan en hoe je dit effectief in kunt zetten. Ervaring is daarbij niet belangrijk, alleen de wil en bereidheid om je open te stellen voor nieuwe inzichten.

INTUÏTIE EN HOOGSENSITIVITEIT

1-daagse training: Intuïtie & Hoogsensitiviteit

EmpoweringCoaching

Wanneer je op een keerpunt staat in je leven, je zit voor je gevoel vast in oude patronen, bent (alweer) burn out, hebt veel te verwerken of staat voor belangrijke keuzes, dan kan het zo nodig zijn dat er even iemand met je meekijkt. En je veiligheid, inspiratie en handvatten geeft om zelf tot antwoorden te komen die eigenlijk diep in jezelf al (onbewust) aanwezig zijn. Bij een EmpoweringCoachingsessie kijken we samen welk innerlijk potentieel je meer kunt aanspreken om tot positieve en blijvende veranderingen te komen. Als je écht inzicht en verandering wilt, als je wilt kiezen voor datgene wat werkelijk belangrijk is voor jou, dan kan EmpoweringCoaching je bij deze transformatie ondersteunen en begeleiden.

COACHING

Combi-deal: aurareading + workshop

Dé uitgelezen kans om kennis te maken met het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Met deze combi-deal kun je de 1-daagse workshop volgen en krijg je een online aurareading op een plaats en moment wanneer het jou uitkomt. De eerste stappen in jouw intuïtie-ontwikkeling zet je door het boeken van deze combi-deal!

COMBI-DEAL: AURAREADING + WORKSHOP

Back To Top