skip to Main Content
HEALING HEARTFLOW
Online event
15 december van 20.00 tot 22.00 uur

Behoefte om meer vanuit je hart te leven?

Wherever you go, go with all your heart. Confucius

15 december… Een avond vol Liefde en Heling. Een avond HeartFlow 2.0

Liefde is waarschijnlijk datgene waar we het meest naar verlangen. En waar we tegelijkertijd het meest bang voor zijn. Zo kan het gebeuren dat als je emotionele pijn of verwarring ervaart, je jouw hart sluit. In een poging jezelf te beschermen. Terwijl het juist zo belangrijk is je hart open te houden. Want alleen dan is er ruimte voor verwerking en heling.

Hoe is het met jouw hart? Ik weet uit eigen ervaring, ook weer door dit voor mij persoonlijk heel turbulente jaar, hoe essentieel het is je hart open te houden. Want alleen dan kun je het van binnenuit beschermen en helen.

Dus heb je behoefte jouw hartsenergie meer de ruimte te geven, meer te durven vertrouwen? Je hart te beschermen, helen of misschien juist meer openen voor meer vervulling, eigenwaarde, innerlijke vrede en liefde? Of combinatie van dit alles? Meld je dan aan.

Ik hoop van harte je dan te zien!

– Annette-

Daarom..

op 15 december van 20.00 uur tot 22.00 uur speciaal online live Healing HeartFlow event!

Deze avond staat helemaal in het teken van je mooiste hart-kwaliteiten. Je krijgt theoretische onderbouwing, bewustwordingsoefeningen en tips voor alledag.

Wil je weten wat HeartFlow is en hoe jouw HeartFlow te gebruiken voor Healing en je eigen ontwikkeling? Hoe je het kunt toepassen voor jezelf, je relaties, in je werk en waar dan ook? En waarom het juist nu zo belangrijk is?

Meld je dan aan!

Aanmelden

  • Door: Annette van den Berg
  • Plaats:  ONLINE via Zoom
  • Datum: 15 december 2022
  • Tijd: 20.00 – 22.00 uur
  • Kosten: € 59,- inclusief twee helende hart-meditaties (in januari in je mailbox)
Meld je nu aan!
Back To Top