skip to Main Content
Online Meet & Greet
Intuïtie Practitioner
Een online Meet & Greet die jou op een vrijblijvende en laagdrempelige manier kennis laat maken met de opleiding van het Centrum van Effectieve Intuïtie

Wat is Intuïtie?

Intuïtie betekent in het Latijn letterlijk “innerlijk weten”. Het is spontaan weten, inzicht en innerlijke bewustwording. Het is een natuurlijk creatief vermogen dat bij ieder mens aanwezig is.

Dagelijks verwerk je continu allerlei informatie. Sommige signalen herken je, maar veel ook niet, waardoor je vele mogelijkheden onbenut laat.

Intuïtie kun je niet manipuleren, maar de ontvankelijkheid voor intuïtie is wel te trainen. In plaats van passief af te wachten op inspiratie en inzicht kun je je intuïtieve vermogen bewust aanspreken en ontwikkelen.

Wat kun je met Intuïtie?

Ontwikkeling van je intuïtieve waarneming vergroot het inzicht in dagelijkse processen en geeft je hiermee de handvatten om vragen, problemen en uitdagingen aan te pakken. Je rationele en intuïtieve kwaliteiten ondersteunen elkaar en je gaat op die manier een nieuwe en verfrissende manier de dialoog aan met jezelf en je omgeving.

Intuïtie verhoogt zelfkennis, invoelings- en samenwerkings­vermogen. Cursisten ervaren hun toegenomen intuïtieve vaardigheden vaak als doorslaggevend voor hun creativiteit, lichamelijk welzijn en voldoening in werk en relaties.

De opleiding

De opleiding Intuïtie Practitioner bestaat uit vier op elkaar aansluitende leerjaren. Elk leerjaar vormt een afgerond geheel. De opleiding stimuleert op een praktische manier je intuïtie en creativiteit. Je leert hoe je antwoorden op vragen en oplossingen voor problemen in jezelf kunt vinden. Hoe je meer balans en innerlijke rust kunt krijgen. En hoe je je (hoog)sensitiviteit en zelfbescherming kunt integreren in de hectiek van elke dag. De opleiding biedt een veilige en stimulerende omgeving om je intuïtie te ontwikkelen.

Wat leer je tijdens de opleiding?

  • Hoe je intuïtie als praktisch toepasbaar instrument doelgericht kunt inzetten, zowel privé als professioneel.
  • Hoe je op een praktische manier je intuïtie en creativiteit stimuleert.
  • Hoe je antwoorden op vragen en oplossingen voor problemen in jezelf kunt vinden.
  • Hoe je meer balans en innerlijke rust kunt krijgen.
  • Voor (hoog)sensitieven: Hoe je je (hoog)sensitiviteit en zelfbescherming kunt integreren in de hectiek van elke dag.
  • In het vierde jaar leer je hoe auralezingen of intuïtie practitioner professioneel in de praktijk te brengen.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die hun intuïtieve intelligentie willen ontwikkelen. En tevens hun intuïtie, zowel professioneel als persoonlijk, op een praktische en constructieve manier willen verbinden met de dagelijkse realiteit en hun (hoog)gevoeligheid als kracht en kwaliteit willen leren inzetten.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Hoogsensitieve personen. Door hun hoogsensitiviteit hebben zij vaak een sterke intuïtie, maar is het leren inzetten daarvan een belangrijk aandachtspunt.
  • Personen die in het verleden als eens een burnout hebben gehad en het risico lopen om weer burned out te raken.
  • Personen die in hun werk een grote kans hebben op emotionele overprikkeling of zich meer dan gemiddeld aantrekken waar ze mee worden geconfronteerd. Denk hierbij aan coaches, psychologen of soortgelijk professies.
  • Tot slot leren wij coaches, psychologen en soortgelijke professionals in het vierde jaar hoe ze hun intuïtie kunnen ontwikkelen ten behoeve van hun cliënten.
Wat zeggen cursisten over de opleiding:

De docent

Annette van den Berg

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is opgericht door Carolina Bont in 1985. Carolina is de grondlegger van de “Effectieve Intuïtie” Methode. In 2015 droeg Carolina het Centrum voor Effectieve Intuïtie over aan Annette van den Berg.

Annette van den Berg is trainer, coach en directeur/ eigenaar van het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Ze heeft meer dan dertig jaar ervaring met individuele en groepsdynamische processen en het richting geven aan en ondersteunen van persoonlijke ontwikkeling.

Lijkt je dit wat? Meld je aan voor de Meet & Greet!

Aanmelden voor de Meet & Greet

Op 25 mei 2023 van 20.00 tot 21.00 uur geeft Annette van den Berg een online Meet & Greet Intuïtie Practitioner voor iedereen die meer zou willen weten over intuïtieve ontwikkeling.

Tijdens de Meet & Greet komen elementen uit de Effectieve Intuïtie methode aan bod, wordt er een korte bewustwordingsoefening gedaan en is er gelegenheid tot het stellen voor vragen. De Meet & Greet is alleen online bij te wonen.

Liever een persoonlijk gesprek? Stuur een bericht via Whatsapp!
Back To Top