skip to Main Content
Workshop:
Inner Healing
De eerste stappen naar het inzetten van je zelfgenezend vermogen
Over de workshop

Tijdens deze online workshop leer je hoe je je zelfgenezend vermogen aan kunt spreken en hoe je van daaruit je immuunsysteem kunt versterken.

Vaak zoeken we oplossingen buiten onszelf. Terwijl een heel belangrijk deel, van binnenuit komt. Hetzelfde geldt voor je genezing. Je innerlijke houding speelt een grote rol in je genezing of gevoelens van fysiek welzijn. Ook bij gebruik van medicatie is bekend dat als je de genezing die het medicijn je kan geven je duidelijker voorstelt, het medicijn beter door je lichaam wordt opgenomen.

Deze workshop lost het probleem op van je te afhankelijk opstellen ten opzichte van genezing van buitenaf en daarin niet je eigen wijsheid, kracht en vitaliteit aan te spreken.

Disclaimer: Dit is geenszins een uitnodiging om in te gaan tegen advies van artsen. Integendeel. Deze workshop heeft als doel om contact met jezelf en je zelfgenezend vermogen te bevorderen, zodat je om te beginnen geen arts nodig hebt. In die situaties dat een arts wel nodig is, leert het je te openen voor de helende werking van een medicijn of behandeling. Inner Healing is daarom geen geneesmiddel maar innerlijke houding.

Wat heb je eraan?
Verlang je naar:

  • Minder stress over je fysieke gezondheid
  • Beter contact met je lichaam
  • Bewuster worden van de behoefte van je lichaam
  • Meer vertrouwen ervaren in je eigen lichaam, vitaliteit en immuunsysteem

Dan is deze workshop mogelijk heel geschikt voor jou.

Uiteraard kan tijdens één workshop niet alles worden veranderd. Maar tijdens de workshop wordt wel van alles in beweging/verandering gebracht.

Onderwerpen:
De volgende onderwerpen komen tijdens de workshop aan de orde:

  • Wat zijn jouw overtuigingen betreffende ziek zijn en gezondheid? En wat is het effect daarvan?
  • De kracht van healing
  • Genees het contact met je innerlijke kind
  • De wijsheid van je innerlijke genezer
Praktische informatie

De online workshop is verdeeld over drie avonden van 20.00 tot 22.00 uur. De eerste twee avonden zijn lesavonden, de derde avond is een terugkomsessie, waarin ervaringen gedeeld kunnen worden en vragen worden gesteld.

De data voor de eerstvolgende workshop zijn:

  • 19 en 26 augustus en 7 september 2021 VOL
Lesgeld

De kosten bedragen € 199.

Keurmerken

Annette van den Berg

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is opgericht door Carolina Bont in 1985. Carolina is de grondlegger van de “Effectieve Intuïtie” Methode. In 2015 droeg Carolina het Centrum voor Effectieve Intuïtie over aan Annette van den Berg.

Annette van den Berg is hoofddocent, lifecoach en directeur van het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Ze heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring met groepsdynamische processen en het richting geven aan en ondersteunen van persoonlijke ontwikkeling.

Ja, ik wil registreren voor de workshop!

Back To Top
error: Deze content is beveiligd